DOTA 2؛ معرفی و راهنمای بازی با Bristleback

DOTA 2؛ معرفی و راهنمای بازی با Bristleback

Bristleback یکی از هیروهای Strength در Dota 2 میباشد. این هیرو با استفاده از قابلیت های فوق العاده جذابی که دارد میتواند براحتی چندین هیروی دشمن را با هم به قتل برساند و فرار کند! البته این مورد نیاز به مهارت بالای گیمر بازی کننده با این هیرو نیز دارد. قابلیت های Bristleback نیاز به مانای بسیار کمی دارند و زمان بازیابی آن ها نیز بسیار کم میباشد. Bristleback یکی از بهترین هیروها برای حمله های گروهی یا اصطلاحا Ganking است. Bristleback در ابتدای بازی دارای مقدار HP (خون) قابل توجهی میباشد و دارای دمیج مناسبی نیز هست؛ قدرت Bristleback نیز میتواند در هر زمان از بازی افزایش پیدا کند، کافیست بصورت مداوم طلای مورد نیاز برای خرید آیتم های مختلف را بدست آورد یا اصطلاحا Farm کند.

Hero Attributes1 DOTA 2؛ معرفی و راهنمای بازی با Bristleback

قابلیت ها

Viscous Nasal Goo DOTA 2؛ معرفی و راهنمای بازی با Bristleback

Bristleback ماده ای چسبناک به سمت دشمن ارسال میکند؛ با هر ارسال سرعت حرکت و قدرت زره دشمن کاهش می یابد.

Quill Spray DOTA 2؛ معرفی و راهنمای بازی با Bristleback

Bristleback به دشمن های اطراف خود تیغ ارسال میکند؛ استفاده پشت سر هم از Quil Spray نیز به دمیج هیرو می افزاید.

Bristleback DOTA 2؛ معرفی و راهنمای بازی با Bristleback

Bristleback آسیب کمتری از سه سمت چپ، راست و پشت خود می بیند؛ همچنین در هر Level قدرت قابلیت Quill Spray نیز بیشتر میشود.

Warpath DOTA 2؛ معرفی و راهنمای بازی با Bristleback

هر بار که از دو قابلیت اول خود استفاده کند، سرعت حرکت، قدرت و مقدار دمیج Bristleback افزایش میابد.

Most Popular Ability Build1 DOTA 2؛ معرفی و راهنمای بازی با Bristleback

آیتم ها

Recommended Items1 DOTA 2؛ معرفی و راهنمای بازی با Bristleback

Most Used Items1 DOTA 2؛ معرفی و راهنمای بازی با Bristleback

راهنمایی

  • چنانچه چندین دشمن به سمت شما حمله ور شدند، پشت خود را به آن ها کرده و فرار کنید، در حین فرار نیز بصورت مداوم از قابلیت دوم خود یعنی Quill Spray استفاده کنید.
  • به روی دشمنانی که در حال فرار هستند از قابلیت اول خود یعنی Viscous Nasal Goo استفاده کنید؛ به اینصورت سرعت حرکت دشمن کاهش می یابد و میتواند آن را براحتی شکار کنید.
  • Bristleback یکی از مناسب ترین هیروها برای TeamFight (مبارزات تیمی) میباشد، کافیست به سمت دشمنان دو قابلیت اول خود را ارسال کنید و آن ها را نیز بزنید و دمیج وارد کنید.
  • مراقب هیروهایی مثل Legion Commander و Axe نیز باشید، در صورتی که آن ها شما را برای مبارزه رو در رو دعوت کنند، برای چند ثانیه نمیتوانید از قابلیت های خود استفاده کنید؛ برای این مورد کافیست آیتم هایی مثل Heart of Tarrasque و یا Crimson Guard به همراه خود داشته باشید.

ویدئو آموزشی

در ادامه خوشحال می شویم ما را از نظرات خود در رابطه با هیروی Bristleback مطلع کنید. حتما دیدگاه خود را مطرح نمایید.

download gamerha DOTA 2؛ معرفی و راهنمای بازی با Bristleback
لينک کوتاه به مطلب:
موفقیت مانند مبارزه با یک زامبی است. وقتی که خسته شدید، دست از مبارزه نمی کشید، بلکه هنگامی می توانید استراحت کنید که زامبی را از پای درآورده باشید.

1 دیدگاه

  1. آقانیم از آیتم های اصلی این هیرو در درگیریها است.
    حتما امتحان کنید ببنید چیکار میکنه :D

    پاسخ

پاسخی ارسال کنید

*

رمز عبور گم شده

ثبت نام