ایرانیان سرور

معرفی بازی موبایل Townsmen

معرفی بازی موبایل Townsmen
download gamerha معرفی بازی موبایل Townsmen

علاقه مندان به مدیریت شهر و شهر سازی به هیچ وجه Townsmen را از دست ندهید. در ادامه به بررسی این عنوان خواهیم پرداخت، همراه ما باشید.

Townsmen دارای گیم پلی فوق العاده سرگرم کننده ای است، در بازی شما می‌بایست ساختمان های مختلفی را ساخته و مدیریت کنید، در ابتدا به شما آموزش کاملی داده خواهد شد و سپس شهرهای مختلفی در اختیار شما قرار داده می‌شود. در هر بخش ماموریت های فراوانی به شما داده خواهد شد، به عنوان مثال ساخت چند منبع غذا و افزایش چوپ های انبار.

Townsmen 2 معرفی بازی موبایل TownsmenTownsmen جدای از بازی بودن، یک شبیه ساز اقتصاد بسیار عالی نیز هست، بازی دارای بخش های مختلفی است، این عنوان به شما مدیریت شهر، شهروندان را آموزش می‌دهد و شما نیز می‌توانید توانایی های مدیریتی خود را بسنجید. بازی دارای بخش فروشگاهی نیز می‌باشد، با استفاده از فروشگاه موجود در بازی می‌توانید آیتم های مختلفی را خریداری نمایید، محصولات بخرید و خیلی زود پیشرفت کنید.

بخش های داستانی Townsmen نیز جالب هستند، معمولا بازی شما را با چالش های مختلف سرگرم می‌کند و شما نیز برای مدیریت چالش ها نیز باید مهارت های خود را بکار گیرید و به بهترین شکل ممکن ماموریت ها را به اتمام برسانید.

طراحی و گرافیک Townsmen دوبعدی می‌باشد و طراحی های کار شده در بازی واقع گرایانه پیاده سازی شده اند. بازی دارای پس زمینه های مختلفی نیز هست. تنوع ساختمان های موجود در Townsmen نیز بسیار عالی هستند.

بطور کلی Townsmen عنوانی بسیار جذاب و سرگرم کننده است، بازی که به تمامی دوست داران بازی های استراتژی و مدیریتی توصیه می‌شود.

5 معرفی بازی موبایل Townsmen

دریافت نسخه کامل بازی از کافه بازار

bazzar معرفی بازی موبایل Townsmenدریافت نسخه رایگان بازی از کافه بازار

bazzar معرفی بازی موبایل Townsmen

لينک کوتاه به مطلب:
موفقیت مانند مبارزه با یک زامبی است. وقتی که خسته شدید، دست از مبارزه نمی کشید، بلکه هنگامی می توانید استراحت کنید که زامبی را از پای درآورده باشید.

2 دیدگاه

  1. Jaleb bod,vasash zahmat keshidi,merc

    پاسخ
  2. بازی جذابی هستش، مرسی!

    پاسخ

پاسخی ارسال کنید

*

رمز عبور گم شده

ثبت نام