تلویزیون گیمرها

راهنمای کامل مراحل بازی Battlefield HardLine؛ (1)

راهنمای مرحله Back to School بازی Battlefield HardLine

Battlefield HardLine

به دلیل در خواست برخی از کاربران جهت قراردادن راهنمای کامل مراحل بازی Battlefield HardLine، حال می خواهیم از اولین مرحله آن شروع به توضیح دادن کنیم. اولین مرحله با عنوان Back to School یا برگشتن به مدرسه می باشد. قسمت اصلی مرحله بعد از یک بازجویی آغاز می شود. او داخل ساختمان خواهد شد آن هم برای پیداکردن شخصیتی به اسم Tyson. شما باید او را همراه با اسکنر خود دنبال کنید. تمامی افراد داخل ساختمان را اسکن کنید. کافیست فقط زوم کنید و سپس کلید مختص اسکن را فشار دهید.

بعد از آن، باید تعدادی از دشمنان که در نزدیکی دو عدد کامیون درحال حرکت هستند را علامت گذاری کنید. چیزی که در اینجا بسیار مهم است در واقع یکی از همان دشمنان با اسم Kent Lawrence می باشد. قبل از اینکه شما بخواهید Kent را بگیرید باید دو نفر مجرم را داخل ساختمان دستگیر کنید. جهت انجام دادن این کار، کافیست نشان پلیسی خود را بردارید و به آن ها نشان دهید سپس دست های خود را بالا می برند. سعی کنید که با استفاده از سلاح خود به سمت آن ها نشانه گیری کنید آن هم تا زمانی که به صورت کامل به آن ها نزدیک شوید و در نهایت عمل دستگیری را انجام دهید.

battlefield hardline (2)

حال باید داخل ساختمان بروید. برای اینکه کسی از حضور شما مطلع نشود ابتدا باید دشمنی که در سمت راست شما قراردارد را نابود کنید. منظور از نابود کردن کشتن او نیست، بلکه باید به صورت Sneak Up او را تسلیم کنید. بعد از انجام آن کار، به سمت درب بروید. دشمنان خود را با استفاده از Taser نابود کنید.

داخل ساختمان، یکی از دشمنان منتظر شما می باشد. او یک مرتبه به ورودی ها نگاه می اندازد. چراکه شما می توانید او را بر روی نقشه خود ببینید. صبرکنید که او به اطراف نگاه کند سپس خیلی آرام او را بکشید. بعد از آن، به همکار خود بپیوندید. تعدادی کلکسیون در دو اتاق بعدی پیدا خواهید کرد. مدرکی که شما نیاز دارید داخل جعبه می باشد. دو مدرک اولی را که باید پیدا کنیم؛ یکی از آن ها داخل پاکت می باشد که در تصویر نشان داده شده است و دیگری داخل یک جعبه در اتاق بعدی می باشد که در تصویر نشان داده شده است.

battlefield hardline (3)

Battlefield Hardline (4)

Battlefield Hardline (5)

تعداد کمی دشمن نیز در طبقه همکف همچنان منتظر شما هستند. سعی کنید که آن ها را به آرامی نابود کنید. اگر شما کسی را به قتل رساندید سعی کنید خیلی سریع موقعیت خود را تغییر دهید چراکه یکی دیگر از دشمنان برای چک کردن موقعیت شما می آید.

در پایان مرحله، شما خودتان را داخل خانه Tyson پیدا می کنید. Khai به سمت شما شلیک می کند و شما باید سعی کنید که از خودتان به تنهایی مراقبت کنید. در تمام مدت باید کلید مختص جلوگیری از خون ریزی را فشار دهید. در دست دیگر خود یک هفت تیر دارید. چراکه قادر هست دشمنان را با یک تیر بکشد.

لينک کوتاه به مطلب:
هدف از حضور ما در بین شما کاربران گیمرها، کسب رضایت شما در جهت پیشرفت سایت می باشد. امیدواریم، تمام چیزهایی که در جستجوی آن ها بودید، در سایت گیمرها بدست آورید. صداقت و توجه کردن به نظرات شما کاربران گیمرها یکی از آرمان های اصلی ما می باشد. با نظرات خود، ما را دلگرم و امیدوارتر کنید.

1 دیدگاه

  1. چجوری و با کدوم دکمه علامت گزاری میشه؟

    پاسخ

پاسخی ارسال کنید

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.