راهنمای مرحله Apprehend Christina Bell بازی Batman: Arkham Knight

پرشیاگراف - سورس کد های اندروید

راهنمای کامل مراحل بازی Batman: Arkham Knight؛ (55)

راهنمای مرحله Apprehend Christina Bell بازی Batman: Arkham Knight

دانلود بازی شوکومولاها

پس از استفاده از رایانه، سه انتخاب خواهید داشت. بنابراین بهتر هست Sound Stage B را انتخاب کنید.

Batman Arkham Knight (20)

ابتدا، به مرکز استودیو بروید. سپس راهرویی که به سمت Stage B می رود را دنبال کنید. درب را باز کنید و همراه با شخصیت Robin با هفت نفر دشمن مبارزه کنید. در راهرو بعدی یک نفر دشمن همراه با سلاح کوچک حضور دارد. برای نابود کردن آن باید از فوت و فن های مختلفی استفاده کنید. پس از نابود کردن دشمن باید به سمت دربی که در نزدیک شما قراردارد بروید. جایی که شما متوجه می شوید که قبل از دست یافتن به شخصیت Christina Bell، باید با همراهان او مبارزه کنید.

Batman Arkham Knight (21)

در ابتدا، ده نفر دشمن در منطقه حضور دارند. یک حرکت جدیدی که در این قسمت برای اولین تجربه خواهید کرد استفاده از دوست خود جهت نابود کردن دشمنان به صورت مخفیانه می باشد. هنگامی که کنترل شخصیت بتمن را در دست داشته باشید می توانید دوست خود یعنی همان Robin را صدا زده تا عمل نابود کردن دشمن به صورت مخفیانه را انجام دهد. اگرچه شما فقط می توانید سه بار، از او استفاده کنید.

دشمنان دیگری نیز وجود خواهند داشت که به هوشیاری و زیرکی شما بستگی دارد که چگونه می خواهید آن ها را نابود کنید. اگر بخواهیم یک یادآوری کوتاه کنیم؛ می توانید از گجت تغییر دهنده صدا یا همان اسکن کننده صدا جهت فریب دشمنان خود استفاده کنید. یا می توانید از دریچه هواکش ها برای Sneak Up کردن دشمنان خود استفاده کنید.

Batman Arkham Knight (22)

در نهایت،  شما باید یک دشمن از نوع Bandit را داخل اتاق، همراه با شخصیت Christina مشاهده کنید. در این زمان، آن ها به سالن اصلی می روند. ماموریت شما نابود کردن آن ها می باشد. سخت ترین کار، نابود کردن دو عدد دشمن همراه با سلاح می باشد. بهترین کار برای نابود کردن آن ها استفاده از گجت Voice Synthesizer می باشد. هنگامی که منطقه را پاکسازی کردید سعی کنید که همراه با Christina به داخل اتاق بروید و سپس کلید مخصوص نابود کردن او را فشار دهید و یا به اصطلاح Knock. تا زمانی که Robin برنگشته است، منتظر بمانید. سپس به سمت سالن اصلی استودیو برگردید.

همین الان عضو گیمرها شو!

لينک کوتاه به مطلب:
هدف از حضور ما در بین شما کاربران گیمرها، کسب رضایت شما در جهت پیشرفت سایت می باشد. امیدواریم، تمام چیزهایی که در جستجوی آن ها بودید، در سایت گیمرها بدست آورید. صداقت و توجه کردن به نظرات شما کاربران گیمرها یکی از آرمان های اصلی ما می باشد. با نظرات خود، ما را دلگرم و امیدوارتر کنید.

13 دیدگاه

  1. خسته نباشی داداش :)

    پاسخ
    • زنده باشی عزیزم.

      پاسخ
  2. سلام
    من تمام کلید های آزاد سازی زن گربه ای رو پیدا کردم ولی دباره یه در هست که باید ازش عبور کنیم ولی باز نمیشه ظاهرا یه معمای جدید..
    لطفا کمکم کنید…

    پاسخ
    • منم همین مشکلو دارم

      پاسخ
    • سلام عزیز … شما باید به مرکز GCPD بروید و گجت اسلحه ی برقی(اسمشو دقیق نمیدونم) برداری این گجت توی قسمت ارشیو در انتهای سالن قرار داره بعد از برداشتن میتونی به عمارتی که کت ومن زندانی هست برگردی و در رو باز کنی

      پاسخ
  3. داداش من اواخرهم بازی وقتی داری با جوکر میجنگی هر چقدر جوکرو میزنم نمیمیرن… :(( :(
    باید چیکار کنم :) :) :) :) :)

    پاسخ
    • چرا باید زیاد بزنی .تو زدنشون دقت کن تا جوکر واقعی رو بزنی.

      پاسخ
  4. سلام من تمام کلید های CATWOMAN رو باز کردم ولی یه دری هست به نام FINAL EXAM >>>>اُپِن دوور رو میزنم در باز نمیشه خواهش میکنم کمکم کنید :(( :(( :(( :(( :( :(

    پاسخ
  5. اقا من زن گربه ای رو ازاد کردم.اسلحه ی برقی رو قبلا گرفتم.اما وقتی میخوام معمای بعدی رو حل کنم نمیگه باید کجا برم….. چی کار کنم؟

    پاسخ
  6. سلام.مطالبتون عالیه.راهنمای بیشتر از 55 و نزاشتین؟

    پاسخ
  7. بعد از ۵۵ رو نمیزارید؟
    الان من اون قسمت که باید بری توی تونل ها گیر کردم نمیدونم چجوری اون ماشین هارو هک کنم تا میرم تو دیدرس اون ماشینی که بین دیوار ها هست شلیک میکنه

    پاسخ
  8. طسلام من اونجاييم كه بايد كليد 5 كت ومن روپيدا كني وقتي ميخوام از پل برم نميشه بعد ايور پل هم يه تانك بزرگ جلوش وايسازه هركاري ميكنم نميشه چيكار كنم؟

    پاسخ
  9. آقا من سر این غوله شبیه جوکره و هارلی دزدیدتش گیر کردم تا یه جایی با حرکات ترکیبی جونشو کم میکنم ولی از یه جا به بعد کم نمیشه جونش چیکار کنم?

    پاسخ

پاسخی ارسال کنید

*

رمز عبور گم شده

ثبت نام