راهنمای مرحله Stop Harley Quinn بازی Batman: Arkham Knight

تلویزیون گیمرها

راهنمای کامل مراحل بازی Batman: Arkham Knight؛ (54)

راهنمای مرحله Stop Harley Quinn بازی Batman: Arkham Knight

دانلود بازی شوکومولاها

430753221

منطقه برج ساعتی یا همان Clock Tower را ترک کنید. به سمت استودیوی Panessa بروید. باری دیگر باید به بالاترین نقطه یا همان سقف مراجعه کنید. 9 دشمن از نوع Bandit منتظر شما هستند. دو نفر از آن ها به سلاح هایی از نوع آتش مجهز هستند. بنابراین آن دو نفر باید هدف اصلی شما در ابتدا باشند.

پس از تمام شدن مبارزه، از اسکنر صدا استفاده کنید تا متوجه شوید که شخصیت Harley Quinn دوباره آن را برنامه ریزی کرده است. تا زمانی که شخصیت بتمن Voice Synthesizer به خود اختصاص نداده است صبر کنید. توجه داشته باشید که در این موقعیت باید از دکمه های داخل بازی جهت رسیدن به یک صدای با کیفیت از شخصیت Harley Quinn، استفاده کنید. بهترین موقعیت که می توانیم بهترین صدا از او را کسب کنید در تصویر بالا نمایش داده شده است.

Batman Arkham Knight (18)

پس از آماده کردن صدای تقلیدی، گجت Voice Synthesizer را به سمت آن ببرید و یا زوم کنید و سپس دکمه مخصوص اسکن را فشار دهید. بازی به شما این اجازه را می دهد که با استفاده از صدای شخصیت Harley Quinn به دشمنان خود دستور دهید و آن ها به دلیل اینکه صدای شما شبیه او می باشد از دستورات شما اطاعت می کنند. پس سعی کنید با دشمنانی که در مسیر شما قراردارند، به هیچ عنوان مبارزه نکنید.

تمامی دشمنان را یکی یکی خنثی کنید. آخرین دشمن شما از نوع گروه Bandit همراه با یک سلاح کوچک می باشد. پس از به قتل رساندن او، نوبت به دو عدد برج گردن یا همان Turrets می شود. یکی از آن ها را با استفاده از گجت Remote Hacking Device خنثی کنید و سپس خیلی سریع دومین برج گردان را نابود کنید. سپس داخل هواکش مخفی شوید. صبرکنید که دومین برج گردان مسیر دید خود را تغییر دهد. حال از هواکش بیرون آمده و به سمت آن می روید.

Batman Arkham Knight (19)

باری دیگر باید از گجت اسکن کننده صدا استفاده کنید. داخل آسانسور شوید و منتظر بمانید که به منطقه Quarantine Zone برسید. برای اولین بار، هنگامی که از آسانسور خارج می شوید با یک دشمن همراه با سپر از نوع Bandit رو به رو خواهید شد. اگر می خواهید با چنین دشمنی مبارزه کنید باید از Aerial Attack استفاده کنید. ابتدا دشمن خود را با استفاده از Cape خود گیج کنید. حال به سمت آن بروید.

پس از اتمام مبارزه، گجت اسکن کننده صدا را از داخل Inventory خود انتخاب کنید و از آن برای کنترل پنلی که در نزدیکی شما می باشد استفاده کنید. توجه داشته باشید که تعداد بسیار زیادی دشمن، همراه با اولین دشمن سپردار، منتظر شما می باشند ولی خوشبختانه یکی از دوستان شما با نام، Robin به کمک شما می آید. در این قسمت می توانید شخصیت خود را در هنگام مبارزه تغییر دهید. پس از پایان رسیدن مبارزه، با یکی از دشمنان گفتگو خواهید داشت. سپس به سراغ رایانه بروید.

همین الان عضو گیمرها شو!

لينک کوتاه به مطلب:
هدف از حضور ما در بین شما کاربران گیمرها، کسب رضایت شما در جهت پیشرفت سایت می باشد. امیدواریم، تمام چیزهایی که در جستجوی آن ها بودید، در سایت گیمرها بدست آورید. صداقت و توجه کردن به نظرات شما کاربران گیمرها یکی از آرمان های اصلی ما می باشد. با نظرات خود، ما را دلگرم و امیدوارتر کنید.

1 دیدگاه

  1. دوستان کسی اگه روی پیسی بازی میکنه بتمنو اگه گزینه invertoryمیدونه کدوم دگمس به جمیلم دگمشو بگهmaxbating@gmail.com

    پاسخ

دیدگاهی ارسال کنید

*

رمز عبور گم شده

ثبت نام