راهنمای کامل مراحل بازی Batman: Arkham Knight؛ (45)

راهنمای مرحله Take Ivy to the Botanical Gardens بازی Batman: Arkham Knight

تلویزیون گیمرها

راهنمای کامل مراحل بازی Batman: Arkham Knight؛ (45)

راهنمای مرحله Take Ivy to the Botanical Gardens بازی Batman: Arkham Knight

Batman Arkham Knight (6)

موضوع اصلی این مرحله رساندن شخصیت Ivy به باغ گیاه شناسی می باشد. بزودی بتمن توسط شخصیت Lucius Fox مورد تماس قرار می گیرد آن هم در رابطه با نصب کردن آپدیت جدیدی که در گذشته انتخاب کرده بودید. برای انجام دادن عمل آپدیت به سمت منطقه Clock Tower بروید و سپس به گاراژی که بازی نشان داده است وارد شوید. پس از پایان رسیدن عمل آپدیت به سمت باغ گیاه شناسی حرکت کنید. بزودی پس از وارد شدن به جزیره Miagani، بازی به شما اخطاری در رابطه با حضور سه عدد تانک Cobra می دهد. روش نابود کردن تانک های Cobra همانند روش قبلی می باشد که در پست قبلی شرح دادیم.

Batman Arkham Knight (7)

پس از نابود کردن تمامی تانک ها، حال به مقصد اصلی خود یعنی باغ گیاه شناسی می رسید. حال از ماشین به همراه شخصیت Ivy خارج شوید و به صحبت های خود با او گوش دهید. بزودی پس از اینکه بتمن توسط شخصیت Alfred مورد تماس قرار گرفت، Alfred به شما اطلاعاتی جدید در رابطه با یک مرحله جدید را می دهد. شخصیت Lucius Fox در رابطه با آپدیت جدید ماشین خود به شما توضیحاتی می دهد. به سمت پارکینگ زیرزمینی واقع در منطقه Wayne Tower بروید.

هنگامی که به مقصد خود رسیدید متوجه می شوید که دشمنان در کمین شما هستند. مبارزه ایی حماسی با 20 عدد تانک در انتظار شما می باشد. شما باید تمامی موشک هایی که به سمت ماشین می آید را نابود کنید. دقت کنید که در این موقعیت قادر نیستید از حالت Dodge Engines استفاده کنید. پس از اینکه شما مبارزه را بردید ماشین خود را پارک کنید و تا زمانی که اپدیت Sonar نصب شود صبر کنید.

لينک کوتاه به مطلب:
تصویر پروفایل محمد عبداللهیان
هدف از حضور ما در بین شما کاربران گیمرها، کسب رضایت شما در جهت پیشرفت سایت می باشد. امیدواریم، تمام چیزهایی که در جستجوی آن ها بودید، در سایت گیمرها بدست آورید. صداقت و توجه کردن به نظرات شما کاربران گیمرها یکی از آرمان های اصلی ما می باشد. با نظرات خود، ما را دلگرم و امیدوارتر کنید.

پاسخی ارسال کنید

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.