راهنمای مرحله Follow the weapons truck to locate Penguin's hideout بازی Batman: Arkham Knight

تلویزیون گیمرها

راهنمای کامل مراحل بازی Batman: Arkham Knight؛ (32)

راهنمای مرحله Follow the weapons truck to locate Penguin's hideout بازی Batman: Arkham Knight

دانلود بازی شوکومولاها

Batman Arkham Knight

حال باید ماشین VAN را دنبال کنید. اما خوشبختانه دشمنان، نمی توانند شما را شناسایی کنند چراکه آن ها داخل ماشین هستند و هیچ دیدی نسبت به شما ندارند. با تکیه بر گجت Grapnel می توانید به راحتی آن ها را دنبال کنید. توجه داشته باشید که به هیچ عنوان از طریق زمین، ماشین را دنبال نکنید و سعی کنید حدوده 200 متر از ماشین فاصله داشته باشید. ماشینی که دنبال می کنیم حتما در نزدیکی یک انبار می ایستد.

در این زمان، حالت Detective Mode را فعال کنید آن هم به منظور اسکن کردن منطقه. سپس متوجه می شوید که شیش دشمن مسلح به همراه دو برج گردان حضور دارند.

Batman Arkham Knight (2)

قبل از ورود به مخفیگاه شخصیت Penguine، باید در ابتدا تمام منطقه را پاکسازی کنید. بعد از نابود کردن تمامی دشمنان، حال باید به سمت برجی که در پشت ساختمان قرار دارد بروید و آن را خنثی کنید.

همین الان عضو گیمرها شو!

لينک کوتاه به مطلب:
هدف از حضور ما در بین شما کاربران گیمرها، کسب رضایت شما در جهت پیشرفت سایت می باشد. امیدواریم، تمام چیزهایی که در جستجوی آن ها بودید، در سایت گیمرها بدست آورید. صداقت و توجه کردن به نظرات شما کاربران گیمرها یکی از آرمان های اصلی ما می باشد. با نظرات خود، ما را دلگرم و امیدوارتر کنید.

دیدگاهی ارسال کنید

*

رمز عبور گم شده

ثبت نام