راهنمای کامل مراحل بازی Batman: Arkham Knight؛ (14)

راهنمای مرحله Open the main ACE Chemicals gate بازی Batman: Arkham Knight

تلویزیون گیمرها

راهنمای کامل مراحل بازی Batman: Arkham Knight؛ (14)

راهنمای مرحله Open the main ACE Chemicals gate بازی Batman: Arkham Knight

276024159

این بار نوبت به مرحله باز کردن دروازه کارخانه شیمیایی ACE می رسد و یا اگر بخواهیم عنوان خارجی این مرحله کوتاه و مختصر را بگوییم به Open the main ACE Chemicals gate اشاره می کنیم. همان طور که در تصویر مشاهده می کنید، مکانیزمی که ورودیه کارخانه را کنترل می کند بسیار به ما نزدیک است ولی در آنجا تعداد بسیار زیادی دشمن حضور دارد. به اصل مطلب می پردازیم، به سمت Martin Drescher بروید، شخصی که در نزدیکی کارخانه است. اتاق توسط تعداد زیادی دشمن تصرف شده است.

بهترین راه برای نابود کردن آن ها، حمله کردن از طریق سقف شیشه ایی می باشد. پس از اتمام مبارزه، متوجه می شوید که شخصیت Drescher کشته شده است. به صحبت های Oracle گوش دهید.

لينک کوتاه به مطلب:
هدف از حضور ما در بین شما کاربران گیمرها، کسب رضایت شما در جهت پیشرفت سایت می باشد. امیدواریم، تمام چیزهایی که در جستجوی آن ها بودید، در سایت گیمرها بدست آورید. صداقت و توجه کردن به نظرات شما کاربران گیمرها یکی از آرمان های اصلی ما می باشد. با نظرات خود، ما را دلگرم و امیدوارتر کنید.

1 دیدگاه

  1. سلام من هر چی می خام دیوار این اتاق که بای ازش بری داخل با استفاده از Explosive Get منفجر کنم نمیشه زل میزنم رو دیوار بعد ماده منفجره میزارم
    رو دیوار ولی اصلا دیوار منجر نمیشه
    مرحله Open the main ACE Chemicals gate
    لطفا راهمنایی کن

    پاسخ

پاسخی ارسال کنید

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.