راهنمای مرحله Find Scarecrow onboard the second airship بازی Batman: Arkham Knight

تلویزیون گیمرها

راهنمای کامل مراحل بازی Batma: Arkham Knight؛ (40)

راهنمای مرحله Find Scarecrow onboard the second airship بازی Batman: Arkham Knight

دانلود بازی شوکومولاها

Batman Arkham Knight (3)

پس از اینکه از طریق شیشه وارد شدید، یک جنگ دیگر شروع می شود. این مبارزه چندان سخت نمی باشد. پس از پایان رسیدن مبارزه، به دنبال یک دیوار با استحکام کم بگردید سپس با استفاده از گجت Exlosive Gel آن را منفجر کنید. حال با یک ترمینال دیگر مواجه خواهید شد که باید با استفاده از Remote Hacking Device آن را هک کنید.

شروع به نوسان دادن Airship کنید. بنابراین، جعبه ایی که در نزدیک شما می باشد شروع به حرکت می کند. در حقیقت، هدف اصلی ما شکسته شدن یکی از دیوار ها توسط جعبه می باشد. حال باید راهی که به سمت دالان، می رود را دنبال کنید. به صحبت های Alfred گوش دهید. سپس از درب، جهت ورود به یک آزمایشگاه جدید با عنوان Bioengineering استفاده کنید.

batman arkham knight

صحنه ایی که مرتبط با زندانی با اسم، Stagg می باشد را مشاهده کنید. به یک نقطه بلند بروید و به اطراف خود نگاه کنید. ده نفر دشمن در این منطقه مشاهده خواهید کرد که شامل Elite Soldier همراه با یک تفنگ کوچک می باشد.

در طول پاکسازی منطقه، سعی کنید همیشه به حالت Hidden باقی بمانید. یکی از کارهای بسیار جالب دشمنان شما که کار را برای شما سخت خواهد کرد در واقع پرتاب نارنجک هایی با عنوان Thermobaric داخل دریچه های مخفی هواکش می باشد آن هم قبل از اینکه شما حتی بفهمید که آن ها قصد انجام چنین کاری را دارند.

Batman Arkham Knight

همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید باید یک مبارزه سخت با یک دشمن از نوع Opponent همراه با یک مینی تفنگ را تجربه کنید. متاسفانه حمله از طریق TakeDown بر روی چنین دشمنی عملی نمی باشد. برای جلوگیری از آسیب دیدن توسط سلاح او، با استفاده از Disruptor می توانید حملات سلاح او را متوقف کنید. توجه کنید که به هیچ عنوان قادر نیستید که در سلاح او خرابکاری کنید.

پس از پایان رسیدن مبارزه، نوبت به زندانی با اسم Simon Stagg می رسد. در چنین موقعیتی او اسیر خواهد شد. یک صحنه کوتاه در قالب صحبت با وی خواهید داشت. هنگام تمام شدن صحنه وارد اتاق مجاور شوید جایی که شخصیت ScareCrow حضور دارد. در ابتدا تمام همراهان او را نابود کنید.

همین الان عضو گیمرها شو!

لينک کوتاه به مطلب:
هدف از حضور ما در بین شما کاربران گیمرها، کسب رضایت شما در جهت پیشرفت سایت می باشد. امیدواریم، تمام چیزهایی که در جستجوی آن ها بودید، در سایت گیمرها بدست آورید. صداقت و توجه کردن به نظرات شما کاربران گیمرها یکی از آرمان های اصلی ما می باشد. با نظرات خود، ما را دلگرم و امیدوارتر کنید.

1 دیدگاه

  1. سلام اين مرحلرو چطوري رد كنم اين غولشو چطوري بكشم؟؟

    پاسخ

پاسخی ارسال کنید

*

رمز عبور گم شده

ثبت نام