تلویزیون گیمرها

راهنمای قدم به قدم بازی Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain؛ بخش دوم

چندين ويدئو از بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain تهيه کرده ايم؛ اين ويدئوها به طور کامل و دقيق گيم پلي بازي را از ابتدا تا انتها نشان مي دهند؛ پس اگر در بخشي از بازي با مشکل مواجه شديد و نمي دانستيد که بايد چگونه آن قسمت را رد کنيد حتما اين ويدئوها را ببينيد. همچنين چنانچه به هر دليلي موفق به انجام بازي نشده ايد، مي‌توانيد با تماشاي ويدئوهاي تهيه شده، تجربه اي جديد از مشاهده لحظات بازي داشته باشيد.

در ادامه با مراجعه به لينک هاي زير، بخش دوم راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain را مي‌توانيد مشاهده و بررسي نماييد. برای مشاهده بخش اول راهنمای بازی نیز اینجا کلیک کنید.

  1. دانلود و مشاهده قسمت 11 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
  2. دانلود و مشاهده قسمت 12 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
  3. دانلود و مشاهده قسمت 13 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
  4. دانلود و مشاهده قسمت 14 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
  5. دانلود و مشاهده قسمت 15 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
  6. دانلود و مشاهده قسمت 16 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
  7. دانلود و مشاهده قسمت 17 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
  8. دانلود و مشاهده قسمت 18 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
  9. دانلود و مشاهده قسمت 19 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
  10. دانلود و مشاهده قسمت 20 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
  11. دانلود و مشاهده قسمت 21 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
  12. دانلود و مشاهده قسمت 22 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
  13. دانلود و مشاهده قسمت 23 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
  14. دانلود و مشاهده قسمت 24 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
  15. دانلود و مشاهده قسمت 25 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
  16. دانلود و مشاهده قسمت 26 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
  17. دانلود و مشاهده قسمت 27 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
  18. دانلود و مشاهده قسمت 28 راهنماي قدم به قدم بازي Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (واک ترو)
لينک کوتاه به مطلب:

موفقیت مانند مبارزه با یک زامبی است. وقتی که خسته شدید، دست از مبارزه نمی کشید، بلکه هنگامی می توانید استراحت کنید که زامبی را از پای درآورده باشید.

49 دیدگاه

  1. با سلام و عرض خسته نباشد
    ببخشید من یک سوال داشتم ایا بازی در قسمن 23 و در بخش دوم تمام میشود یا خیر؟

    پاسخ
    • درود؛ خیر، بازی همچنان ادامه دارد و بخش سوم نیز بزودی منتشر می‌شود. موفق باشید :)

      پاسخ
      • بازم سلام
        ببخشید شما نمیدونید چند بخش دیگر از بازی مونده؟

        پاسخ
  2. با سلام قسمت
    سوم این بازی به چه صورت منتشر میشه؟

    پاسخ
  3. سلام
    من مرحله 13 گیر کردم خیلی عجیبه !!! کلا همش ارور میده ….وارد بازی نمیشه .در قسمت combat deployment یک مرحله با نشانه گر زرد نشان داده شده است ولی وقتی روش میزنم این پیغام رو میده : Cannot dispatch due to transport vehicle insufficiency منظورش اینه یه کامیون احتیاج دارم برای انجام این مرحله….ولی کامیون رو از کجا باید بیارم ! حتی نمیازه تو مرحله های قبلی بری جز مرحله آموزش !! قسمت MISSION LIST هم مرحله 13 ( pitch dark نشان گر زد کنارش هست ولی روش که میزنم این ارور رو میده :
    area of operations is different
    accept mission frome the aerial commonder center
    یعنی همون مرحله قسمت combat deployment رو باید انجام بدم که بشه این مرحله رو بشه انجام داد ! ولی گفتم مشکل من با combat deployment چیه !! یا قسمت base facilities رو باید همشون رو 1 بار انجام داده باشم ! چون دوتاش نشده بود از 4 تا 0 بود گذاشتم داره انجام میشه ….. اگرنشه پس به خاطر چیه !؟؟!!؟

    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر

    پاسخ
  4. سلام برای از بین بردن غول آتش در مرحله 20چکار باید کرد دوتا منبع بود که روش آب ریختم ولی بعد از یه مدت زنده شد؟

    پاسخ
    • منم همین مشکل رو دارم…کلا 3تا منبع توی اون سوله هست..یه منبع بزرگهم بیرون سوله…ولی هر بار میریزم روش هیچی نمیشه اون جونوره میاد بالا سرش باز نه میشه با بالن بلندشکرد نه کاره دیگه ای !!!!!! /:) :-?

      پاسخ
      • باید بعدی که روش آب میریزی هلیکوپتر رو خبر کنی تا زودی بیاد سوار شی فرار کنی

        پاسخ
      • سلام. داداش در مرحله 20 قول آتش…. اونجا باید بری اون قسمتی که یه منبع آب هست، هلیکوپتر نجات رو بزنی بیاد کمک، بری سوار شی،، از بالا هلیکوپتر اون منبع آب رو بزنی بریزه روی غول آتش، تا بتونی فرار کنی.

        پاسخ
    • فهمیدم
      ببرش کنار اون کپسول های اب یا اون مخزن های اب .-(با کپسولهای اب تو سوله راحتتره).بد تا نزدیکشون شد با تیر بزن به کپسولای اب بد میفته زمین اون جونوره میاد ..تیر بزن به اون جونوره…سه بار این کارو کنی میمیره جونوره بعد میتونی با بالن قولرو بفرستی رو هوا….

      پاسخ
  5. key qesmte 24 mizarid??????????????????????????????????????????????/// :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

    پاسخ
    • درود؛ پست بروزرسانی شد، قسمت 24 تا 28 نیز قرار داده شد. موفق باشید. :)

      پاسخ
  6. سلام
    دوستان من مرحله 34، extreme back up,back down، رو تموم کردم، اومدم تو mother base، دمو رو دیدم، دمو تموم شد و الان تو mother base هیچ کس نیست، جیپ نیست، مرحله 35 باز نیست، رو مراحل قبلی یا مراحله جانبی که کلیک میکنم این پیغام رو میده area of operations is different. accept mission from the aerial command center، نمیتونم با کمک idroid هم هلی کوپتر رو بیارم تا سوارش بشم. چه کنم؟ توروخدا راهنمایی کنید. 3 روزه دارم اینترنتو زیر و رو میکنم

    پاسخ
    • محمدرضا میتونی دقیق بگی چرا کسی نیست؟

      پاسخ
  7. سلام دوستان من متال گیرو همون موفع که اومد تمام کردم من از سال 1377 این بازیرو کردم تا الان دوستان کلان این بازی 51 مرحله داره که کوجیما 1 مرحله رو پاک کرده؟ بخاطر این که با کونامی ابش تو یه جوب نرفت؟ دوستان من این بازیرو از جونم بیشتر دوسش دارم ! دوستان من این بازی رو 70 ساعته تموم کردم؟ بچها مرحله 20 یه راهه دیگه هم داره که با بارون هم میشه نابودش کرد بچه ها میذو نید این فرد اتیشی کیه تو متال گیر 3 یادتون هست این همون کوباباراست که اسنیک رو روی پل دید هرکی سوالی داره میتونه از من بپرسه در مورد اتم هم بهتون میکم؟

    پاسخ
    • من مرحله 42 تموم کردم 43 رو باز نکرده ماموریت فرعی هم تو لیستام زرد نیست

      پاسخ
    • من یه بار از افریقا چند تا خر اکسترکت کردم و وقتی رسیدم به مادر بیس همه ی سربازام ماسک زدن پشت بی سیم هم هی میگه منشا پبدا کن سربازام دارن مریض میشن چکار کنم بعد میشه بگی dd تو کدوم مرجله است من پیداش نکردم /:)

      پاسخ
    • سلام. من مرحله ۳۴ رو تموم کردم الان باید یه side ops بازی کنم تا ۳۵ باز بشه، ولی نمیدونم تو این ساید آپس دقیقا چیکار باید کرد؟!!!

      پاسخ
  8. محمدرضا …ماموریت فرعی هم نداری؟ ساید اپ لیست داری یانه؟

    پاسخ
  9. مهدى جان مرحله ٣٥ و quite رو چه جورى فعال كنم؟با تشكر

    پاسخ
  10. سلام دوستان من اولا مرحله گیر کردم از کشتی سوار هلیکوپتر شدم تو راه میگه به یه چیزی یاید گوش بدی به کدوم گزینه باید گوش بدم
    :-?

    پاسخ
  11. سلام خسته نباشيد، من تا مرحله ي ٥٠ رو رد كردم ولي مرحله ي ٥١ باز نميشه من بايد چه كار كنم، آخه داستانش هنوز تموم نشده :/

    پاسخ
  12. ببخشید کسی میدونه مرحله ی 43 چگونه افرادی که مریضن رو از افراد سالم تشخیص بدیم چجوریه. اون مرحله گیر کردم ویروس داخل mother bace پخش شده

    پاسخ
  13. توی مرحله ی 43 میلر هی میگه اونایی که مریضن رو بکش میزنی میکشیشون دکتر امریک میگه نکششون ما اخر نفهمیدیم بکشیم یا نکشیم :-? :-? :-? :-? :-?

    پاسخ
  14. آقا این آدم هام مریض شدن هر لحظه هم بیشتر میشن چه کنم خوب شن?

    پاسخ
  15. سلام خسته نباشید من مرحله 34 باید سه چهار بار با ارپیچی بزنم تا تانکا دیگه از کار بیفتن ایا روش دیگری برای رد کردن این مرحله هست .ضمننا من یبار این مرحلرو رد کردم اما اون دفعه راحت تر بود .. ممنون میشم پاسخ بدید.

    پاسخ
  16. دوستان من در مرحله 16 گیر کردم چطور بالن اپدیت کنم :(

    پاسخ
    • توی ایدروید قسمت ایتم ها اول سر برگ بیا پاین تا به بالن برسی بعد برو سربرگ 7تم 8تم بالن جدید رو سفارش بده یا کامیون رو از هات زون(منطقه ی ماموریت)خارج کن

      پاسخ
  17. دوستان تو مرحله 16 بالنم توانایی بلند کردن کامیونو نداره لطفا راهنمایی کنید

    پاسخ
    • سوارش شو از منطقه ماموریت خارجش کن

      پاسخ
  18. سلام من باچی زامبی های مرحله 16 رو بکشم خواهشن ج بدین 2 روزه اونجا موندم؟

    پاسخ
    • با کوایت برو حله به کوایت بگو از دور شلیک کنه خودتم قایم شو

      پاسخ
  19. dd او کدوم مرحله است من تا 14 15 رفتم پیداش نکردم بگید برگردم تورو خدا :(( :(( :((

    پاسخ
  20. سلام بعد از مرحله 34 چیکار بایدبکنم ماموریت بعدی باز بشه تو ماموریتای فرعی همرفتم اتفاقی نیوفتاده

    پاسخ
  21. اقا منم 34 رو رد کردم دیگه مرحله ندارم
    فقط یه چیزی تو این ساید اپ لیست ها منظورش از سکیوور فلان قسمت چیه ؟
    من میرم همرو میکشم اما بازم اتفاقی نمیوفته

    پاسخ
  22. با سلام وخسته نباشید. من تا 6% میرم یعنی مرحله 9 ولی وقتی دستگاه روخاموش میکنم باز برمیگرده به 3% درصد دیونه شودم دیگه نمیدونم چیکار کنم.
    با کنسول xbox one بازی میکنم

    پاسخ
  23. سلام. تو مرحله 16 گیر کردم. نمیتونم اون ماشین رو به هوا پرتاب کنم .ممنون میشم بهم بگید چطوری اون بالن رو تقویت کنم

    پاسخ
    • سلام. توی اون قسمتی که سلاح میخری، آپدیت میشه بالن. میتونی بالن قویتر بخری تا تانک رو هم بفرستی هوا.
      برای باز شدن اون قفل ها، باید گل ها رو از زمین برداری و یه کارایی رو در اون ناوبر انجام بدی. جلوی هر قفلی،خودش نوشته.

      پاسخ
  24. من مرحله 42 تموم کردم 43 رو باز نکرده ماموریت فرعی هم تو لیستام زرد نیست چی کار کنم اپیزود 43 بازبشه خواهشا جواب بدین

    پاسخ
  25. سلام
    من تازه بازیو شروع کردم
    مرحله ی 21 رو تموم کردم و بعدش اومد توی یه اتاق.حالا هیچ کاری هم نمیشه کرد.نمیدونم چجوری خارج میشه.هیچ کلیدی هم کار نمیکنه.حتی idroid
    اینم عکسش

    http://uupload.ir/files/vftj_capture1.png

    پاسخ
  26. سلام
    هر کاری کردم نتوانستم رقص در باران را ببینم میشه راهنمایی کنید ؟ ترجیها با ویدیو ؟
    ممنونم

    پاسخ
  27. سلام دوستان
    من 1 ماهی میشه دارم بازی میکنم الان 2 تا مشکل دارم . 1 بالن برای من آپدیت نمیشه چون گزینه های پیش نیاز پائین باید 1 باشه ولی برای من صفر هست
    2 با حموم و تعویض لباس خون ها پاک نمیشن . ممنونم میشم راهنمایی کنید
    dehkadepc@ این تلگرامم هست :-*

    پاسخ
  28. سلام خسته نباشید
    دوستان یه transportation specialist از کجا گیر بیارم ممنون میشم جواب بدین

    پاسخ
  29. دوستان لطفا جواب بدید.من مرحله 50 رو رد کردم.و اینکه میگن مرحله 51 که اخرین مرحلس حذف شده.من مشکلم اینه ک هنوز کوایت رو ندیدم.کجاست پس

    پاسخ
  30. با سلام و تشکر از سایت خوبتون و راهنمای قدم به قدمتون
    لطفا بفرمایید چطوری میشه خون رو از باس پاک کرد با اینکه بعد از اتمام هرماموریت میبرمش حمام اما همچنان خون آلود هستش.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    پاسخ
  31. عجب پس که اینطور …..
    ینی همه ی ملت مشکل دارن با این بازی اما مشکل اساسی اینه که من وقتی میرسم پایگاه دقیقا نمیدونم چیکار کنم باید باس رو ببرم حمام یا همه رو با بالن بفرسم هوا….کلا از مخفی کاری هم زیاد خوشم نمیاد تو مراحل مختلف فقط دنبال یه جیپ میگردم که بجای صرف وقت و گلوله و قایم شدن این داستانا تخت گاز برم تو سنگراشون بزنم لنگای همشونو هوا کنم …والا ایست و بازرسی .یکی دو سه تا نهایت چهارتا .بعضیاشون تا نیان پیدات کنن ولکن قضیه نیستن تا مرحله بعدم میان دنبالت که روت چراغ قوه بندازن

    پاسخ
  32. سلام تو قسمت 7 درصد اونجایی که میره تو پایگاه باید چیکار کنم؟

    پاسخ
  33. سلام من توی اون مرحله که با صورت استخونی میرم به پایگاهش ربات بزرگه فعال میشه گیر کردم کل جونش میره بجز یکمی از جونش که یه سلاح در میاره مثل لیزره با اون میکشه منو نمیدونم باید چیکار کنم لطفا کمک کنید :(( :(( :(( :((

    پاسخ
  34. با سلام بعضیا مشکل داشتن که سگ ddرو کجا پیدا کنن تویه مرحله چهار که از هلیکوپتر خارج میشین به صداها توجه کنین صدای یه سگ کوچولو میاد دنبالش برین میبینین که بالا پایین میپره بهش بالون وصل کنین بره پایگاه اون ماموریت رو هم تا اخرش برین اگه انصراف بزنین سگه ذخیره نمیشه مرحله۱۶که میگه بالون وصل کن به کامیون اگ نمیره بالا اون محلو ترک کنین و بعدش بالن برای ماشینا ازاد میشه خودم مرحله ۳۱هستم هنوز کوایت رو پیدا نکردم پس این زنه کجاس میشه یکی‌ بگه کدوم مرحلس

    پاسخ

دیدگاهی ارسال کنید

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.