اسپویل!: شرح داستان بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

تلویزیون گیمرها

اسپویل!: شرح داستان بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Ishmael

به دنبال نابود شدن MSF، توسط سازمان Cipher (میهن پرستان یا The Patriots)، رئیس بزرگ یا همان شخصیت داستان بازی ما، John به کما رفت. او نه سال بعد، یعنی سال 1984 بیدار شد. در نتیجه، یکی از مردان سازمان Cipher با نام Quiet، برای کشتن او اقدام کرد.

خوشبختانه John توسط یک فرد مرموز با صورتی پانسمان شده که Ishmael نام داشت نجات پیدا کرد. در طول فرار کردن از بیمارستان، آن ها توسط سربازان Cipher مورد تیر اندازی قرار گرفتند. پس از فرارکردن، ناگهان Ishmael ناپدید شد،  John همراه با شخصیت Resolver، منطقه را ترک کرد. حال او به عنوان یک سرباز مزدور در شرکت Diamond Dogs فعالیت می کند. این شرکت توسط آقای Kazuhira تاسیس شده بود.

در طول پیداکردن مدارک درباره Cipher و گسترش دادن کمپانی Diamond Dogs در منطقه ایی دور از ساحل یعنی در نزدیکی Seychelles، قهرمان داستان ما یعنی همان John به همراه سربازان مزدور درحال رشد خود، در جنگ شورشی افغان ها درگیر شدند. John تصمیم گرفت که شخصیتی به نام Quiet را استخدام کند.

GZBigBossPP

Snake یا همان Big Boss، نام اصلی: John

او دارای توانایی های خارق العاده و قابل تحسین می باشد. دکتر Huey Emmerich، یک دانشمند سابق کمپانی MSF است. شخصی که به مرور، به ماجرای نابود شدن MSF مظنون شده است. شخصیت Eli، یک بچه کینه ایی انگلیسی است که سعی می کند گروهی از بچه های فراری را جمع کرده و سپس آن ها را فرماندهی کند و آموزش های خاصی به آن ها دهد.

او بر این باور بود که در آینده می تواند یکی از یاران، قهرمان داستان ما یعنی John شود. شخصیت Code Talker، یک زیست شناس ناواهایی هست که برای Cipher کار می کند. در همین حال، John با گروهی از سربازان کشنده که توانایی های مشابه با شخصیت Quiet را دارند مواجه می شود!. لقب گروه این سربازان Skulls (جمجمه ها) می باشد. متاسفانه گروه Diamond Dogs همیشه از بیماری های فراگیر رنج می بردند و از همین طریق تعداد بسیار زیادی سرباز از دست دادند.

metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-play-arts-kai-skull-face-392117-6

Skull Face

بالاخره مشخص شد، سازمانی که به MSF حمله کرده بود آن هم در سال 1975، یکی از سازمان های Cipher بوده است. فرمانده آن، شخصیتی با نام Skull Face می باشد. منظور از Skull Face، شخصیتسیت که چهره آن شبیه اسکلت یا همان جمجمه است. همان طور که مشاهده می کنید برنامه Cipher در واقع به هم پیوستن کل جهان در قالب فرهنگ آمریکایی ها می باشد.

برای جلوگیری از این عمل، فرمانده Skull Face، تصمیم گرفت که یک ویروس منتشر کند. حال همین ویروس توسط همان دانشمند یعنی، Code Talker ساخته شده است. عجیبی چنین ویرویس این هست؛ افرادی که به زبان انگلیسی صحبت می کنند را می کشد!. یک ورژن اصلاح شده از چنین ویروسی برای اولین بار بر روی شخصیت Quiet و Skull ها تست گردید.

پس از منتشر کردن نسخه انگلیسی این ویروس، فرمانده Skull Face (نام فرمانده)، تصمیم گرفت که یک سلاحی درست کند تا بتواند با آن گروه هایی با قابلیت های فوق العاده عالی تشکیل دهد (سلاح اتمی). همچنین او می خواست مطمئن شود که این ویروس به هیچ عنوان توسط یک ریموت کنترل اصلی، هدایت نمی شود.

MGSV-The-Phantom-Pain-Code-Talker-Head-Sculpt

Code Talker

برای ساختن دوباره یک سلاح جدید و مطلوب، Skull Face تصمیم گرفت که یک مدل جدید از سیستم Metal Gear را رها کند که ما آن را با نام ST-84 می شناسیم. یک جنگ سرد!. هیچ وقت تمام نخواهد شد!. او بر روی سومین قابلیت خارق العاده بچه ها تمرکز کرد. اما در طول تست چنین عملی، روان وا، اجازه چنین عملی را نداد.

در طول این تست، Skull Face توسط یکی از Metal Gear هایی که ساخته بود مورد آسیب قرار گرفت ولی خوشبختانه Big Boss یا همان قهرمان داست ما John او را نجات داد. سومین بچه یا The Third Child، برای شخصیت Skull Face کار نکرده است. نسبتا، روانی شده بود. چراکه حساسیت او نسبت به افکار دیگران، یک شخصیت جدید درون او متولد ساخت (کینه ایی).

شخصیت Eli همراه با سومین بچه و بچه های سرباز، بقایای، Metal Gear ها را دزدیدند و گروه Diamond Dogs را رها کردند. در همین حال، شخصیت Huey، سعی کرد که از طریق ویروس (Parasites) پول در آورد.

Eli

Eli

به طور تصادفی این ویروس به آن ها منتقل می شود و بیماری به صورت فراگیر گسترش پیدا می کند. همین امر John یا همان شخصیت Snake یا همان Big Boss وادار می کند که همراهان خود را به قتل برساند تا از فراگیر شدن بیماری جلوگیری کند. بجای اینکه خاکستر آن ها را داخل دریا بریزد، او تصمیم گرفت که خاکسترها را به الماس تبدیل کند.

جالب اینجاست که شخصیت Huey، همسر خود را به قتل رسانده بود آن هم برای استفاده کردن از فرزند خود در قالب یک موش آزمایشگاهی. به همین دلیل شخصیت Big boss یا همان John او را از گروه Diamond Dogs اخراج کرد. در یک ماموریت مخفی، می توانیم پی ببریم که شخصیت Quiet توسط یک ویروسی انگلیسی آلوده شده است.

Metal-Gear-Solid-5

Quiet

حال فرمانده Skull، این شخصیت را به جمع گروه، Big Boss یا همان John می فرستد تا همه آن ها به این ویروس آلوده شوند. حال شخصیت Quiet مجبور شد که از آن ها فاصله بگیرد تا بیماری فراگیر نشود. در دیگر مرحله مخفی، مشخص می شود که Big Boss در واقع همان Ishmael می باشد!.

و آن شخص دیگر که داخل بیمارستان بود و به او Big Boss می گفتیم، واقعی نبوده است و یک عمل زیبایی صورت انجام داده بود تا شباهت بسیار زیادی به Big Boss واقعی یا همان Ishmael یا همان John داشته باشد. در پایان، دومین Big Boss، توسط Solid Snake کشته می شود. Miller و Ocelot درباره برنامه های Big Boss با یکدیگر گفتگو کردند.

لينک کوتاه به مطلب:
هدف از حضور ما در بین شما کاربران گیمرها، کسب رضایت شما در جهت پیشرفت سایت می باشد. امیدواریم، تمام چیزهایی که در جستجوی آن ها بودید، در سایت گیمرها بدست آورید. صداقت و توجه کردن به نظرات شما کاربران گیمرها یکی از آرمان های اصلی ما می باشد. با نظرات خود، ما را دلگرم و امیدوارتر کنید.

10 دیدگاه

  1. مرسى

    پاسخ
  2. عالی

    پاسخ
  3. سلام. سایتتون عالیه. خیلی از بازی ها ای که متاسفانه به دلایلی نتونستم بازی کنم رو داستانشون رو خوندم و لذت بردم.
    یه خواهش ازتون، لطف کنید داستان بازی binary domain رو هم بذارید. خیلی دنبال داستان کاملشم، ممنون :x :x

    پاسخ
  4. لطفا با شماره گیری *780# به امین حیایی رای بدهید

    پاسخ
  5. سلام ، متاسفانه بیان غیر صحیحی که پر از اشکال است و اشتباه در این تایپیک به کار برده اید!!!! داستان بازی اشتباه گفتین!!!

    پاسخ
    • داستان بازی کاملا درست هست و ایرادی داخل این پست نیست. موفق باشید.

      پاسخ
  6. لطفا اگه میشه وضح تر توضیح بدید متشکر.

    پاسخ
  7. داستان کاملاً مشکل دار است با تشکر

    پاسخ
  8. داداش این داستان برای زمانیه که دخترو نکشی اما من کشتم وداستان این جوری نبود

    پاسخ
  9. اگر بازیو انجام میدادی متوجه میشدی داستان اصلا این نیست و زمین تا آسمون فرق داره

    پاسخ

پاسخی ارسال کنید

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.